Ik heb schrijf- en vertaalopdrachten uitgevoerd voor heel verschillende klanten. Specifieke ervaring heb ik in de IT, het onderwijs, de arbosector en de energiesector. Meer informatie over mijn werkervaring kun je vinden op mijn LinkedIn-profiel.

Klanten over mijn werk:

"Ik kwam bij Infotaal om de teksten van mijn website te laten vertalen naar het Engels. Tevens heeft Infotaal de Nederlandse teksten nog beter leesbaar gemaakt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het is prettig samenwerken met Marloes, ze denkt mee en werkt vlot. Ik beveel Infotaal van harte aan!"

Loes Eenshuistra van Simmer Advies B.V.

"Wij hebben gebruik gemaakt van de ‘3 gratis tips’ service van Infotaal. Voor het opstellen van ons pedagogisch beleidsplan kregen we bruikbare tips van Marloes, die de indeling en de begrijpelijkheid van de tekst ten goede kwamen. We bevelen Infotaal dus van harte aan." 

Gastouderbureau Bij de hand, Epe

"Infotaal is met de kennis van communicatie / beeldtaal en de projectmatige oplossingsgerichte benadering van allerhande vraagstukken de ideale sparringpartner voor zowel starters als gevorderde ondernemers. Van harte aanbevolen!"

Chris Erbrink, 2-checc

"Infotaal heeft voor een klant van ons de documentatie voor softwareontwikkeling vertaald naar het Engels. Kenmerkend daarbij is het voorstellen van verbeteringen in de Nederlandse tekst en het leveren van de documenten binnen de tijd zoals afgesproken. Kortom: voor een ondernemer een betrouwbare partner."

La Roi Management Services b.v.

Een paar voorbeelden van mijn werk:

Voor Synprofect heb ik de tekst geschreven voor een folder over duurzaam organiseren.

Voor werkgeversvereniging WENb heb ik de tekst geschreven voor een folder over EVC (Erkenning van Verworven Competenties).

Voor de WENb heb ik de tekst geschreven voor een flyer over strategische personeelsplanning.

Voor de Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs heb ik de tekst geschreven voor een flyer over de schoolmediatheek.

Voor Simmer Advies heb ik de teksten voor de website geredigeerd en vertaald naar het Engels.

Kan ik je helpen met je tekst? Bel of mail me voor een afspraak.